Get a site
            
loading...
loading...

Turski glumci: preko skandala do zvezda!

Kada ekonomska kriza uzdrma celi svet, ona poseti i slavne i bogate, pa oni manje slavni postanu i manje bogati. Takvo je stanje stvari i na turskoj glumačkoj sceni gde su najplaćeniji glumci izgleda upravo oni koji podižu najviše prašine u žutoj štampi!

Šta se desi kada skandali postanu veći od talenta? Uvek ima izuzetaka kojima je honorar fiksiran nezavisno od privatnog života, pa tako i među turskim glumcima. Ipak, od kad su na Balkanu zaživele turske serije, njihovi glumci se iz petnih žila trude da dovoljno uzburkaju štampu događajima iz svog privatnog života kako bi dobili veći honorar, prenosimo od izvora.

Nurgül Yeşilçay, Jasemin iz serije Ljubav i kazna toliko je popularna da ima privilegiju da traži da joj se honorar isplati i do nekoliko epizoda unapred. Honorar joj iznosi između 20 i 25 hiljada evra po epizodi. Kada se 2010. godine razvela od Cema Ozera saznalo se da je preživljavala pakao u braku što joj je, naravno, donelo današnju slavu.

Kivanç Tatlitug, jedan od najpoznatijih turskih glumaca, čuven zbog svoje lepote i sličnosti sa Bredom Pitom, postao je toliko popularan tokom glasina o vezi sa Beren Saat, da je počeo da dobija honorar od 25 hiljada evra po epizodi u seriji Sever Jug, koja čak nije bila ni najgledanija u Turskoj. Već godinama puni naslovne strane zbog svoje veze sa Azrom Akin, a to mu je obezbedilo i mnoga angažovanja van glumačke profesije.

Beren Saat poznata je po svojoj ulozi u seriji Intikam, rimejku američke serije Revenge, u kojoj dobija čak 30 hiljada evra po epizodi i to sve zahvaljujući upravo turskom Bredu Pitu – Kivançu. Tokom snimanja serije Zabranjeno voće postala je izuzetno popularna zbog glasina o vezi sa njim, a kasnije je nastavila da intrigira medije zbog eksplicitnijih scena seksa u seriji Intikam, kao i zbog brojnih veza sa zvezdama sa kojima je spajaju.